Näe hyvä MEISSÄ

Näe hyvä MEISSÄ - perheleirit ovat suunnattu perheille, jotka ovat kriisiytymisuhassa tai muutoin tuen tarpeessa. Näe hyvä MEISSÄ -toiminnassa koko perheellä on mahdollisuus saada aikaa ilolle, mahdollisuus lomaan arjesta, löytää uusia ystäviä, sekä vanhemmilla hetkiä keskittyä vanhemmuuteen, sekä vertaistukeen muiden vanhempien kanssa. Vanhemmuuden vahvistaminen kulkee koko matkan mukana yhteisistä toiminnoista pienryhmä työskentelyyn.

Leireillä leikitään, pelataan ja ulkoillaan perheinä. Saunotaan ja vietetään iltoja yhdessä. Nautimme elämästä tässä ja nyt. Viisi valmista ja maukasta ateriaa rytmittävät päiviämme. Väillä puuhailemme kaikki yhdessä, välillä on aikuisille ja isommille lapsille erilliset ryhmät. Leireillä ei kuitenkaan ole lasten hoitoa, vaan lapset ovat vanhempiensa vastuulla koko leirin ajan.

Aikuisten ryhmissä sinä ja muut vanhemmat voitte hieman hidastaa tahtia leirijohtajan johdolla. Nyt saa pohtia vanhemmuutta ja perheen vahvuuksia! Mitkä ovat valttisi vanhempana? Entä koko perheesi yhdessä? Jyrääkö arki hienot piirteet? Sopisiko tällainen irtiotto perheesi tilanteeseen?

Suurissa muutosvaiheissa tai kriiseissä emme leirille tuloa suosittele. Leireistä on iloa ja hyötyä, kun nenä on pinnalla, mutta kaipaat tukea, kannustusta, vaihtelua ja virkistymistä

Rivipihallaperheleiri1200  Kotaperheleiri1200  pimenevametsa1200

© 2021 Parasta Lapsille ry  |  Rekisteriseloste  |  Webdesign Pro%entti