NÄE HYVÄ MUSSA -HÄMEENLINNA

Onko perheenne tilanne sellainen, että tunnette tarvitsevanne tukea arjessa jaksamiseen? Elämässä voi tulla hetkiä, kun oma tukiverkko ei riitä kannattelemaan. Lapsen osallistuminen Näe hyvä mussa -ryhmään voi toimia perheenne tukena.

Näe hyvä mussa -leiritoiminnassa lapsi osallistuu viiteen viikonloppuun saman lapsiryhmän kanssa. Leirin ohjaajina toimivat Parasta Lapsille ry:n leirijohtaja ja pedagogi, sekä 3-4 koulutettua, vapaaehtoista leiriohjaajaa. He rakentavat lapsille ryhmän, johon on turvallinen tulla ja jossa on hyvä olla.

Näe hyvä mussa -ryhmän rutiinit vahvistavat lapsen perusturvallisuuden tunnetta. Myönteinen ja kannustava ilmapiiri sekä onnistumisen kokemukset tukevat lasta kohti positiivisempaa minäkuvaa ja vahvempaa itsetuntoa. Myös vanhemmat saavat tukea lapsessa ja vanhemmuudessa olevan hyvän huomaamiseen. 

NHM -toiminta on osallistujille maksutonta, mutta ilmoittautuminen on sitova. Moni lapsi haluaa mukaan toimintaan, joten annattehan paikan toiselle jos ette ole varmoja sitoutumisesta.

Kokonaisuuteen kuuluu viiden leiriviikonlopun täysihoito, ohjelma, kuljetukset sekä tapaturmavakuutus viikonloppujen ajalle.
Hanke toteutetaan Veikkauksen tuella.

Missä?
Lomakeskus Pukkilassa, Virroilla. Ruuhijärven rannalla sijaitsevassa leirikeskuksessa on oivat puitteet mukavalle tekemiselle ja ulkoilulle.

Pukkila alhaalta 96dpi
  
Leireille järjestetään kuljetus Hämeenlinnan linja-autoasemalta.  
  
Milloin?  
Leiriviikonloput syksyllä 2019  
30.8.-1.9.
20.-22.9.
18.-20.10.
15.-17.11.
13.-15.12.

Tutustu syksyn 2019 leirijohtaja Miaan ja leiripedagogi Lauraan:

Mia Kavasto

Mia Kavasto

Mia Kavasto

Moi vaan!

Nimeni on Mia ja toimin johtajana Hämeenlinnan Näe Hyvä Mussa-leirikokonaisuudessa keväällä 2019. Koulutukseltani olen teatteri-ilmaisun ohjaaja, oikeustieteen maisteri ja ammatillinen opettaja, sekä musiikkivalmentaja ja opiskelen myös kasvatustieteen maisterin tutkintoa painotuksina musiikki- ja draamakasvatus. Työskentelen myös pienen teatterikoulun rehtorina ja musiikintekijänä ja hoidan lasten asioita, sekä muita perhe- ja rikosasioita juristina. Koska aloja on näin monta, ovat työni harrastuksia ja harrastukseni työtä. Rentoutuessani lökötän aivottomasti Netflixin ääressä, taikka kävelen koirani kanssa luonnossa. Aina, kun minulla on aikaa, teen musiikkia. Musiikkiani voi löytää Spotifysta nimellä Mia, sekä salanimelläni Maire Marenki.

Odotan tulevalta leirisyksyltä yhdessäoloa lasten ja nuorten kanssa, draamaleikkejä ja oivalluksia ja vapautumista - hetkiä, jotka jäävät meille kaikille ikimuistoisiksi!

Lempiväri: Violetti ja musta

Lempieläin: Delfiini

Lempiruoka: Kasvistortillat

Lempikirja: Tällä hetkellä oppikirjani...

Ihailen: Vapautta

Ilahdun: Ystävällisyydestä ja epäitsekkyydestä, lasten jutuista

Laura Luukko

Laura Luukko

Laura Luukko

Hei, olen Laura ja toimin Näe hyvä mussa-leirin leiripedagogina syksyn leireillä Virroilla Pukkilan leirikeskuksessa. Olen koulutukseltani kasvatustieteiden maisteri/sosiaalityöntekijä ja olen työskennellyt sosiaalityössä sekä erilaisissa projekti- ja opetustehtävissä. Vapaa-ajalla harrastan lenkkeilyä luonnossa, avantouintia ja olen myös kova lukemaan. Leireilijänä olen ensikertalainen ja odotan innokkaasti tulevia leirejä ja toistemme tapaamista kaikenlaisen hauskan ja mielenkiintoisen toiminnan ja tekemisen merkeissä. Mielestäni leiriemme nimi Näe hyvä mussa on hyvä elämänohje niin leireillä kuin leirin ulkopuolellakin.

Lempiväri: turkoosi, Lempieläin: koira, Lempiruoka: uudet perunat ja kala sekä erilaiset salaatit, Lempikirja:Niitä on useita, mutta lastenkirjallisuudesta kaikki Astrid Lindgrenin kirjat kolahtaa, Lempileffa: viimeksi tykkäsin uudesta Tuntemattomasta sotilaasta, Ketä ihailen:ihmisiä, jotka ovat lujia, mutta lempeitä, Mistä ilahdut: tällä hetkellä vihreästä kesäisestä luonnosta ja järvimaisemasta.
 
Tavoitteemme on, että jokaisella lapsella on palatessaan leirirepussa pussillinen onnistumisia!  
 
Hae mukaan! Haku syksyn leireille on nyt auki 1.4-31.7.2019.

ILMOITTAUDU
  
Muista merkitä hakemukseen suosittelijan nimi ja yhteystiedot, sekä muutamalla lauseella suositus, joka liitetään mukaan hakemukseen. Pyytäkää siis suositus ennen hakemista sähköisenä itsellenne.
Suosittelija voi olla esimerkiksi kunnan perhetyöntekijä, koulukuraattori tai vastaava. Ilmoitamme mahdollisimman pian haun päätyttyä pääseekö perhe mukaan toimintaan. 
  
Lisätietoja Näe hyvä mussa toiminnasta:  
Katja Timlin  
Puh: 050 430 6664 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

© 2019 Parasta Lapsille ry  |  Rekisteriseloste