NÄE HYVÄ MUSSA -RIIHIMÄKI

Onko perheenne tilanne sellainen, että tunnette tarvitsevanne tukea arjessa jaksamiseen? Elämässä voi tulla hetkiä, kun oma tukiverkko ei riitä kannattelemaan. Lapsen osallistuminen Näe hyvä mussa -ryhmään voi toimia perheenne tukena.

Näe hyvä mussa -leiritoiminnassa lapsi osallistuu viiteen viikonloppuun saman lapsiryhmän kanssa. Leirin ohjaajina toimivat Parasta Lapsille ry:n leirijohtaja ja pedagogi, sekä 3-4 koulutettua, vapaaehtoista leiriohjaajaa. He rakentavat lapsille  ryhmän, johon on turvallinen tulla ja jossa on hyvä olla.

Näe hyvä mussa -ryhmän rutiinit vahvistavat lapsen perusturvallisuuden tunnetta. Myönteinen ja kannustava ilmapiiri sekä onnistumisen kokemukset tukevat lasta kohti positiivisempaa minäkuvaa ja vahvempaa itsetuntoa. Myös vanhemmat saavat tukea lapsessa ja vanhemmuudessa olevaan hyvän huomaavan näkökulman löytämiseen. 

NHM – toiminta on osallistujille maksutonta, mutta ilmoittautuminen on sitova. Moni lapsi haluaa mukaan toimintaan, joten annattehan paikan toiselle jos ette ole varmoja sitoutumisesta.

Kokonaisuuteen kuuluu viiden leiriviikonlopun täysihoito, ohjelma, kuljetukset sekä tapaturmavakuutus viikonloppujen ajalle.  Toimintaan ilmoittautumisessa tulee mukana olla suositus joka liitetään mukaan hakemukseen. Suosittelija voi olla esimerkiksi kunnan perhetyöntekijä, koulukuraattori, järjestön työntekijä tai vastaava.

Missä?
Hauhon lomakeskuksessa, Hämeenlinnassa on ihana lapsille suunniteltu leirikeskus. Leireille järjestetään kuljetus Riihimäen linja-autoasemalta (Matkakeskus)

lastenkesa hauhonlomakeskus

Milloin?

Leiriviikonloput keväällä 2022:

- 21.-23.1. (Peruttu. Siirretään toiseen ajankohtaan)
- 11.-13.2.
- 11.-13.3.
- 8.-10.4.
- 20.-22.5.


Tutustu kevään 2022 leirijohtaja Hilkkaan ja leiripedagogi Anttiin:

 • Hilkka Hyttinen
  Hilkka Hyttinen

  Hilkka Hyttinen

  Hei, olen Hilkka Hilleksikin kutsuttu Hauhon leirin leirijohtaja. Olen opiskellut ja tehnyt erilaisia töitä teatterin, taiteen, opettamisen ja johtamisen saralla. Tykkään tehdä asioita ryhmässä, innostun yhteisestä kehittämisestä ja uusien asioiden kokeilusta. Minulle tärkeitä asioita ovat yhdenvertaisuus, luonnon monimuotoisuus, huumori, yhteisöllisyys, liikunta, taide ja kulttuuri eri muodoissaan. Leiriltä odotan uusiin ihmisiin tutustumista, kivoja keskusteluja, uimista, pelejä ja leikkejä, hyvää ruokaa ja luonnossa oleilua.

  Meillä alkaa elokuussa ihana matka kohti vuoden loppua. Olen tyytyväinen siitä, että saamme seurata luonnon muutosta kesästä talveen ja ystävystyä toistemme kanssa.

  Tervetuloa yhteiselle seikkailulle! Iloisin terveisin Hilkka Hille Hyttinen
 • Antti Järviniemi
  Antti Järviniemi

  Antti Järviniemi

  Moi!

  Olen Antti ja kevään 2022 ajan toimin leiripedagogina Riihimäen Näe hyvä mussa -leireillä. Olen Tampereen seudulta kotoisin, mutta tällä hetkellä asun Helsingissä. Vapaa-ajallani tykkään käydä lenkeillä, potkimassa futista sekä laittaa ruokaa. Urheilun ja ruuanlaiton lisäksi olen ehtinyt harrastaa teatteria ja kuvataidetta, ja tykkään kuunnella musiikkia. Haluan kevään leireilläkin mahdollistaa monipuolista tekemistä, jotta jokaiselle voi löytyä uusia mielenkiinnon kohteita, uusia taitoja ja vahvuuksia sekä uusia kavereita.

  Koulutukseltani olen sosionomi (AMK) ja kirkon nuorisotyönohjaaja. Leirielämä on etenkin seurakunnan nuorisotyöstä tuttua ja on minulla kokemusta Näe hyvä mussa -leireistäkin. Leireilyssä mielestäni parasta on tiivis yhdessäolo, saunominen ja uusiin tyyppeihin tutustuminen. Odotankin jo innolla, että pääsemme leirille ja tutustumaan toisiimme!Tavoitteemme on, että jokaisella lapsella on palatessaan leirirepussa pussillinen onnistumisia!

Haku kevään 2022 leirille on nyt auki. (valinnat ilmoitetaan viimeistään tammikuussa sähköpostilla). 

HUOM!! Ennen kuin lähetät sähköisen hakemuksen, tallenna suosittelijan täyttämä suositus omalle koneellesi, jotta voit liittää sen hakemukseesi. Hakemus ei lähde eteenpäin ilman tallennettua suositusta.  (tallennettava suositus)

ILMOITTAUDU

Muista:
- Perheen tulee olla Riihimäen asukas.
- Lapsen tulee olla 9-13 -vuotias (yli 7-vuotiaat sisarukset voivat hakea mukaan jos se on perheen tilanteen kannalta paras vaihtoehto.) 
- Lapsen on kyettävä ryhmätoimintaan (ryhmässä 25 lasta), omaohjaus ja itsesäätely ikätasolla.
- Merkitse hakemukseen suosittelijan nimi ja yhteystiedot
- Suositus toimintaan. Suosittelija voi olla esimerkiksi kunnan perhetyöntekijä, koulukuraattori tai vastaava.

Hakijoille ilmoitetaan viimeistään tammikuussa pääseekö lapsi mukaan toimintaan.

Ilmoittautuminen on sitova. Moni lapsi haluaa mukaan toimintaan, joten toivomme, että haette paikaa vain, jos voit sitoutua toimintaan. Annattehan paikan toiselle jos ette ole varmoja sitoutumisesta.

Lisätietoja Näe hyvä mussa -toiminnasta:
Milla Kouri
Lasten, nuorten ja perheiden toiminnan koordinaattori
050 430 6663
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

© 2021 Parasta Lapsille ry  |  Rekisteriseloste  |  Webdesign Pro%entti