Skip to main content

Hae ohjaajaksi Näe hyvä mussa -leirille

Täältä löydät lisätietoa vapaaehtoisena toimimisesta ja opiskeluharjoittelun suorittamisesta Näe hyvä mussa-toiminnassa. Tervetuloa mukaan!

Ohjaajaksi toimintaan

Parasta Lapsille -vapaaehtoiset mahdollistavat toimintamme. Näe hyvä mussa-tiimissä työskentelee leirijohtaja ja leiripedagogi, joiden lisäksi etsimme  mukaan turvallisia ja luotettavia vapaaehtoisia aikuisia ympäri Suomea. Olisitko sinä valmis antamaan aikaasi lasten ja perheiden hyväksi? 

Näe hyvä mussa-toiminta:

- viikonloppuleiritoimintaa alakouluikäisille (pääkohderyhmä 9-13-vuotiaat) lapsille (5 leiriviikonloppua/kausi)

- ennaltaehkäisevää tukea lapsille ja lapsiperheille

- tavoitteena on vahvistaa hyvän huomaamista lapsissa, tukea kavereiden kanssa toimimista ja lapsen vahvuuksien käyttöä. 


Näe hyvä mussa -toiminnasta kiinnostuessa voit olla yhteydessä lomakkeella tai suoraan toiminnasta vastaavaan koordinaattoriin: terhi.ljungkvist@parastalapsille.fi / 050 430 6664

Tutustu lisää muihin mahdollisuuksiin toimia leiriohjaajana Parasta Lapsille ry:ssä:

Tutustu 

Opiskelija

Opiskelija - tervetuloa järjestömme vapaaehtoistoimintaan!

Sinulla on mahdollisuus osallistua Parasta Lapsille -järjestön leiritoimintaan vapaaehtoisena ja edistää samalla opintojasi. 

Voit suorittaa Näe hyvä mussa -toiminnassa harjoittelun, tehdä projektin tai opinnäytetyön. 

Millaista on Näe hyvä mussa -toiminta?

Näe hyvä mussa -toiminta tarjoaa viikonloppuleirejä lapsille, perheiden arjessa jaksamisen tueksi.  Leiritoiminnassa sama lapsiryhmä kokoontuu leirikeskukseen viitenä viikonloppuna. Mukana on leirijohtaja ja pedagogi sekä koulutettuja vapaaehtoisia  leiriohjaajia. He rakentavat lapsille positiivisen pedagogiikan keinoin ryhmän, johon on turvallinen tulla ja jossa on hyvä olla. 

Myös vanhemmat saavat tukea lapsessa ja vanhemmuudessa olevaan hyvän huomaavan näkökulman löytämiseen toimintakauden aikana.

Opiskelija sitoutuu vähintään yhteen viiden leiriviikonlopun kokonaisuuteen.  

HUOM! 

• Kaikki ohjaajat osallistuvat vapaaehtoisen leiriohjaajan peruskoulutukseen sekä Näe hyvä mussa-toiminnan perehdytykseen (tiimiviikonloppu tai muu).
• Ohjaajat osallistuvat suunnittelutapaamisiin yhdessä leiritiimin kanssa.
• Ohjaajilla on mahdollisuus suorittaa lisäkoulutuksia liittyen mm. nepsy-lapsen tukemiseen leiritoiminnassa, monikulttuurisuuteen, ohjaajana toimimiseen sekä leirin ohjelmalliseen sisältöön.
• Ohjaajille  ei muodostu kustannuksia toiminnassa mukana olemisesta. Matkakulut ja majoitus korvataan leiriajalta, koulutuksista ja suunnitteluista.
• Järjestämme leirikuljetuksen sekä täysihoidon leirien ajan.

Ole yhteydessä lomakkeen kautta tai suoraan terhi.ljungkvist@parastalapsille.fi / 050 430 6664 ja räätälöimme sinulle sopivan polun opintojesi varrelle!


Täytä ohjaajahakemuslomake.

Parasta Lapsille ry

parastalapsille logo

Kotona kuultua

“Ne sano mulle, että mä olen ihana!“
– Aada –


Seuraa meitä